

Tootekood: 4658
Durumjahust pasta on valmistatud trafilatura al bronzo meetodil.
Amway Itaalia pasta on valmistatud sama meetodi järgi, mil valmistatakse gurmee-pastat. Vastavalt kõige rangematele nõuetele, kasutatakse suurepärase, gluteenirikka nisujahu saamiseks parima kvaliteediga nisu. Pastat kuivatatakse aeglaselt ja püsival temperatuuril, et säilitada tüüpkvaliteet ja maitset. Trafilatura al bronzo meetodi järgi surutakse tainas tasakesi pronksistvormidest läbi, nii et pastale tekib kare mustriline pinnas, millele kaste saab ühtlaselt valguda.
Toiteväärtus | 100g | 80g |
---|---|---|
Energiasisaldus | 1499 kJ(354 kcal) | 1199 kJ(283 kcal) |
Rasvad | 1,5 g | 1,2 g |
millest | ||
Küllastunud rasvhapped | 0,3 g | 0,2 g |
Süsivesikud | 72 g | 58 g |
millest | ||
Suhkrud | 2,5 g | 2,0 g |
Kiudained | 3,0 g | 2,4 g |
Valgud | 12 g | 9,6 g |
Sool | 0 g | 0 g |
Keetmisaeg: 9 minutit. Asetage pasta keevasse soolaga maitsestatud vette (1 liiter/100 g pasta). Segage aeg-ajalt. Kui pasta on valmis, eemaldage pliidilt, kurnake hoolikalt ja serveerige.