Külmpressitud oliiviõli Amway

Toote pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Originaaltoote omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjelduses toodud tootespetsifikatsioonidega.

Carapelli Firenze S.p.A (ettevõttele on omistatud EN ISO 9001:2000) on toote spetsiaalselt valmistatud ainult Amway jaoks. Kõrgeima kvaliteedi oliiviõli on saadud oliividest esimesel pressimisel mehhaanilisel teel. Segu Euroopa Liidu päritolu oliiviõlidest.

Lisainfo

Toode 3963
Bränd Amway

Omadused

  • Spetsiaalselt Amway jaoks toodetud koostöös Carapelli Firenzega, mis on juhtiv Itaalia kvaliteetsete ja eksklusiivsete toodete tootja
  • Kõrgeim kvaliteet ületab juriidilisi nõudeid
  • Ainult parimad Vahemere oliividon käsitsi valitud ja korjatud
  • Oliivide õrn käsitamine tähendab vähem muljumisi ning tagab väga madala happesuse taseme (umbes 0,3%)
  • Sisaldab oleiinhapet, polüfenoole ja E-vitamiini

Soovitatud kasutusala

Vahemere köögis kasutatakse oliiviõli traditsiooniliselt igat tüüpi toitude valmistamiseks (röstimisel, praadimisel, grillimisel, leentes, kastmetes, marinaadides, toiduainetes jne). Samas, kui arvestada, et oliiviõli küllastamata rasvhapped võivad hävineda kõrgel temperatuuril, siis me ei soovita oliiviõli kasutada praadimisel, grillimisel ega röstimisel.

Nõuanded

Hoiustada toatemperatuuril, ideaalis 20°C. Sade (hägune õli) võib tekkida, kui hoiustada alla 7°C. Tegemist on normaalse protsessiga, kuna oliiviõli kaldub tahenema, ning see ei mõjuta toote kvaliteeti. Kui tekib sade, siis hoiustada õli toatemperatuuril kuni kaheksa tundi, et tahenenud vedelik muutuks taas vedelaks.

Külmpressitud oliiviõli Amway

Carapelli Firenze S.p.A (ettevõttele on omistatud EN ISO 9001:2000) on toote spetsiaalselt valmistatud ainult Amway jaoks. Kõrgeima kvaliteedi oliiviõli on saadud oliividest esimesel pressimisel mehhaanilisel teel. Segu Euroopa Liidu päritolu oliiviõlidest.

Lisainfo

Toode 3963
Bränd Amway

Teile võib meeldida ka

See tee on kvaliteetne segu Assami ja Keenia teest, millele on lisatud teiste kvaliteetteede õrnad lehed.

Peenjahvatud espresso kohv, mis valmib kiirelt ja on ühtse tekstuuriga.

100% araabika ubadest valmistatud filtrikohv.